• Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
    Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Spectaculaire autoshow

Altijd al een keer een spectaculaire autoshow willen bijwonen? Dan is dit uw kans. Op zaterdag 25 mei zal namelijk van 10:00 uur tot 16:00 uur een spectaculaire autoshow worden georganiseerd. Deze show zal plaatsvinden op het evenemententerrein in Veenendaal.

Wij zullen aan deze show deelnemen met ons bedrijf Autoschade Herstel Midden Nederland. Doe mee met “Raad de schade” en win! Daarnaast zijn er diverse demonstraties te zien en kunt u genieten van een hapje en een drankje. Er is zelfs een barista aanwezig die u graag een heerlijke kop koffie serveert. Neem gerust uw kinderen mee, ook voor hen is er volop vermaak.

Het is dus beslist de moeite waard om een kijkje te komen nemen aan de

Groeneveldselaan (vlakbij de surfvijver).

U bent er toch ook bij?


Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal