• Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
    Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Genomineerd voor het beste schadeherstelbedrijf van Veenendaal

Autoschade Herstel Midden Nederland is genomineerd voor het beste schadeherstelbedrijf van Veenendaal. Deze nominatie is onderdeel van De Nationale Auto Awards. Dit vinden wij een mooie nominatie waar we niet alleen erg blij mee zijn maar die we stiekem ook wel terecht vinden. Dagelijks werken onze medewerkers keihard om ervoor te zorgen dat voertuigen die schade hebben opgelopen zo snel mogelijk weer de weg op kunnen.

Direct stemmen

De Nationale Auto Awards

In samenwerking met United customers, de DJ’s van Radio 538 en Studio’s Aalsmeer geeft De Nationale Auto Awards een podium aan auto branches die uitblinken binnen bepaalde categorieën. De awards zijn vanaf 1 november van start gegaan. Het is vanaf 1 november tot en met 13 december mogelijk om via de website te stemmen. Wij zijn genomineerd voor de categorie ‘schadeherstelbedrijven’, wat natuurlijk geen verassing is. 

Team Veenendaal

Stem op ons!

Een nominatie betekent nog geen overwinning. Er zijn autoschadeherstelbedrijven waar we tegenop moeten boksen die ook binnen dezelfde categorie vallen. Vind jij ook dat wij de prijs verdienen van “beste schadeherstelbedrijf van Veenendaal”, stem dan op ons! Stemmen is mogelijk via deze link.  

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal