• Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
    Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Overname Velbo Schade Herstel in Bennekom

Persbericht
Veenendaal , 28 november 2019

Autoschade Herstel Midden Nederland BV neemt Velbo Schade Herstel in Bennekom over

Autoschade Herstel Midden Nederland BV in Veenendaal neemt per 1 december 2019 Velbo Schade Herstel in Bennekom over. De bedrijfsactiviteiten gaan per 2 januari 2020 verhuizen naar Veenendaal.

Velbo Schade Herstel houdt zich bezig met het herstel van autoschades en het herstel en onderhoud van caravans-en campers. Het bedrijf bestaat ruim 35 jaar, waarvan 14 jaar in eigendom van eigenaar Gilbert van Veldhuizen. Hij heeft aangegeven te zullen stoppen met de bedrijfsvoering.

Aanvankelijk wordt het bedrijf per 1 december 2019 voortgezet onder de leiding van Pierre Methorst. Per 2 januari 2020 zullen de activiteiten worden ondergebracht in een bedrijfspand naast Autoschade Herstel Midden Nederland BV in Veenendaal onder de naam Velbo SchadeHerstel Midden Nederland. Alle werknemers van Autoschade Velbo behouden hun baan en gaan in dit nieuwe bedrijfspand werken.

Autoschade Herstel Midden Nederland BV is gevestigd aan de Smalle Zijde 44 in Veenendaal. Het bedrijf houdt zich bezig met schadeherstel aan personenauto’s, bestelauto’s, vrachtwagens en autoverhuur. Het bedrijf is lid van de Autoschade Herstel Groep.

Pierre Methorst, eigenaar van Autoschade Herstel Midden Nederland BV, is blij met de overname van de activiteiten van Velbo Schade Herstel: “Door de overname kunnen wij ons werkterrein uitbreiden en de schaalgrootte van ons bedrijf verder vergroten. De activiteiten van beide bedrijven blijven ongewijzigd maar gaan volledig integreren.”

VelboSchade Herstel(tot 2 januari 2020)
Kaardebol 9
6721 RX Bennekom
Tel.: 0318 413100
www.velbo.nl

Autoschade Herstel Midden Nederland BV
VelboSchadeHerstel Midden Nederland (vanaf 2 januari 2020)
De Smalle Zijde 44
3903 LP Veenendaal
Tel.: 0318 413100 / 734510
www.autoschadeherstelmn.nl


Voor meer informatie: Pierre Methorst, 0318 734510

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal