• Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
    Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Overname Autoschade Velbo Bennekom

Autoschade Herstel Midden Nederland BV heeft per 1 december 2019 Autoschade Velbo Bennekom overgenomen. Gilbert van Veldhuizen heeft na 14 jaar Velbo aan Pierre Methorst verkocht. Gilbert: “Een moeilijke beslissing, maar de juiste keuze. Ik heb het volste vertrouwen dat u in Autoschade Herstel Midden Nederland een betrouwbare partner in schadeherstel en caravan onderhoudsbedrijf zult vinden.”

Aan de overname lag een specieke wens van eigenaar Pierre Methorst ten
grondslag: “Uitbreiding van het dienstenaanbod met onderhoud en schadeherstel van caravans en campers. Een op zichzelf staande expertise.” Dit sluit volledig aan bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV: spuitwerk en reparatie van personenauto’s, bedrijfswagens en trucks. Elk merk, ieder type en ongeacht waar het voertuig verzekerd is.

Op de ruim 1200 m2 vloeroppervlak worden de Velbo activiteiten geïntegreerd aan De Smalle Zijde 44 te Veenendaal. Het personeel van Velbo verhuist mee naar Veenendaal. Vanaf 1 februari 2020 is Velbo operationeel als dochteronderneming met de naam Velbo Schade Herstel Midden Nederland.

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal