• Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
    Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Wij zijn uitgeroepen tot autoschadeherstelbedrijf 2019!

Persfoto-AHG-ondernemer-van-het-jaar-2019

Jaarlijks wordt er binnen de Autoschade Herstel Groep (AHG) een bedrijf uitgeroepen tot autoschadeherstelbedrijf van het jaar. Tijdens deze drukbezochte franchise meeting in de eerste week van 2020 werd bekend gemaakt wie de winnaar van 2019 is geworden. Dit werd bekend gemaakt door algemeen directeur Guus van Dreven. In totaal werden de volgende 4 bedrijven genomineerd:

  • Autoschade Herstel Van Eeks uit Hoogeveen
  • Autoschade Herstel Druten
  • Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw Vennep
  • Autoschade Herstel Midden Nederland

Uiteindelijk zijn wij tot winnaar uitgeroepen. Dat wij deze prijs hebben gewonnen kwam uiteraard niet uit de lucht vallen. Wij zijn het afgelopen jaar toonaangevend geweest op het gebied van ondernemerschap en klanttevredenheid. 

Een passende beloning

Wij durven te zeggen dat deze titel een passende beloning is voor jaren hard werken. In de afgelopen jaren zijn we als organisatie flink gegroeid. Naast succesvol ondernemerschap hebben wij altijd focus op klantentevredenheid gehouden. Wij worden door onze klanten als ‘excellent’ beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,9. Een geweldig cijfer en daar gaan wij natuurlijk voor! Wij zijn erg blij met deze prijs en gaan ervoor zorgen dat we de prijs in 2020 weer in de wacht slepen.

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal