• Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
  Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Coronavirus: wij nemen de volgende maatregelen

Beste klant / relatie,

Bij Autoschadeherstel Midden Nederland B.V. volgen we de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet. Ons belangrijkste uitgangspunt is dat we bij alles wat we doen, uitgaan van de richtlijnen van het RIVM en de overheid. Concreet betekent dit het volgende:

 • Wij zullen het fysieke contact met onze klanten tot een minimum beperken.
 • Dit betekent dat onze medewerkers de komende tijd alleen het noodzakelijke klantencontact zullen hebben met in achtneming van een persoonlijke afstand van minimaal 1,5 meter aan balie en in de werkplaats.
 • Balies, koffieautomaten en deurklinken worden extra gereinigd om het risico op besmetting te minimaliseren. Ook zullen onze medewerkerso.a. het stuur, de versnellingspook en de handvatten extra reinigen voor en na een bezoek in de werkplaats.
 • Vanzelfsprekend zullen wij zoveel mogelijk digitaal of telefonisch contact onderhouden.
 • Indien u een factuur wenst te betalen in onze vestiging, willen wij u vragen dit te doen middels bankpas of contactloze betaling.
 • Bij schadeherstelkunt u gebruikmaken van onze gratis haal-en brengservice.
 • Bent u verkouden, heeft u een keelpijn of koorts? Dan verzoeken wij u niet naar ons bedrijf te komen.
 • Wij zijn open volgens de normale openingstijden. Mochten afspraken niet door kunnen gaan dan laten wij u dat tijdig weten via mail of telefoon.

Neem telefonisch of via het formulier contact op voor het maken van een afspraak.

Wij danken u voor uw begrip.

Team Autoschade Herstel Midden Nederland B.V.

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal