Genomineerd voor het beste schadeherstelbedrijf van Veenendaal

Home » Genomineerd voor het beste schadeherstelbedrijf van Veenendaal

Autoschade Herstel Midden Nederland is genomineerd voor het beste schadeherstelbedrijf van Veenendaal. Deze nominatie is onderdeel van De Nationale Auto Awards. Dit vinden wij een mooie nominatie waar we niet alleen erg blij mee zijn maar die we stiekem ook wel terecht vinden. Dagelijks werken onze medewerkers keihard om ervoor te zorgen dat voertuigen die schade hebben opgelopen zo snel mogelijk weer de weg op kunnen.

Direct stemmen

De Nationale Auto Awards

In samenwerking met United customers, de DJ’s van Radio 538 en Studio’s Aalsmeer geeft De Nationale Auto Awards een podium aan auto branches die uitblinken binnen bepaalde categorieën. De awards zijn vanaf 1 november van start gegaan. Het is vanaf 1 november tot en met 13 december mogelijk om via de website te stemmen. Wij zijn genomineerd voor de categorie ‘schadeherstelbedrijven’, wat natuurlijk geen verassing is.

Team Veenendaal

Stem op ons!

Een nominatie betekent nog geen overwinning. Er zijn autoschadeherstelbedrijven waar we tegenop moeten boksen die ook binnen dezelfde categorie vallen. Vind jij ook dat wij de prijs verdienen van “beste schadeherstelbedrijf van Veenendaal”, stem dan op ons! Stemmen is mogelijk via deze link.