Spectaculaire autoshow

Home » Spectaculaire autoshow

Altijd al een keer een spectaculaire autoshow willen bijwonen? Dan is dit uw kans. Op zaterdag 25 mei zal namelijk van 10:00 uur tot 16:00 uur een spectaculaire autoshow worden georganiseerd. Deze show zal plaatsvinden op het evenemententerrein in Veenendaal.

Wij zullen aan deze show deelnemen met ons bedrijf Autoschade Herstel Midden Nederland. Doe mee met “Raad de schade” en win! Daarnaast zijn er diverse demonstraties te zien en kunt u genieten van een hapje en een drankje. Er is zelfs een barista aanwezig die u graag een heerlijke kop koffie serveert. Neem gerust uw kinderen mee, ook voor hen is er volop vermaak.

Het is dus beslist de moeite waard om een kijkje te komen nemen aan de

Groeneveldselaan (vlakbij de surfvijver).

U bent er toch ook bij?