Overname Autoschade Velbo Bennekom

Home » Overname Autoschade Velbo Bennekom

Autoschade Herstel Midden Nederland BV heeft per 1 december 2019 Autoschade Velbo Bennekom overgenomen. Gilbert van Veldhuizen heeft na 14 jaar Velbo aan Pierre Methorst verkocht. Gilbert: “Een moeilijke beslissing, maar de juiste keuze. Ik heb het volste vertrouwen dat u in Autoschade Herstel Midden Nederland een betrouwbare partner in schadeherstel en caravan onderhoudsbedrijf zult vinden.”

Aan de overname lag een specieke wens van eigenaar Pierre Methorst ten
grondslag: “Uitbreiding van het dienstenaanbod met onderhoud en schadeherstel van caravans en campers. Een op zichzelf staande expertise.” Dit sluit volledig aan bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV: spuitwerk en reparatie van personenauto’s, bedrijfswagens en trucks. Elk merk, ieder type en ongeacht waar het voertuig verzekerd is.

Op de ruim 1200 m2 vloeroppervlak worden de Velbo activiteiten geïntegreerd aan De Smalle Zijde 44 te Veenendaal. Het personeel van Velbo verhuist mee naar Veenendaal. Vanaf 1 februari 2020 is Velbo operationeel als dochteronderneming met de naam Velbo Schade Herstel Midden Nederland.