Wij zijn uitgeroepen tot autoschadeherstelbedrijf 2019!

Home » Wij zijn uitgeroepen tot autoschadeherstelbedrijf 2019!

Persfoto-AHG-ondernemer-van-het-jaar-2019

Jaarlijks wordt er binnen de Autoschade Herstel Groep (AHG) een bedrijf uitgeroepen tot autoschadeherstelbedrijf van het jaar. Tijdens deze drukbezochte franchise meeting in de eerste week van 2020 werd bekend gemaakt wie de winnaar van 2019 is geworden. Dit werd bekend gemaakt door algemeen directeur Guus van Dreven. In totaal werden de volgende 4 bedrijven genomineerd:

  • Autoschade Herstel Van Eeks uit Hoogeveen
  • Autoschade Herstel Druten
  • Autoschade Herstel Haarlemmermeer uit Nieuw Vennep
  • Autoschade Herstel Midden Nederland

Uiteindelijk zijn wij tot winnaar uitgeroepen. Dat wij deze prijs hebben gewonnen kwam uiteraard niet uit de lucht vallen. Wij zijn het afgelopen jaar toonaangevend geweest op het gebied van ondernemerschap en klanttevredenheid.

Een passende beloning

Wij durven te zeggen dat deze titel een passende beloning is voor jaren hard werken. In de afgelopen jaren zijn we als organisatie flink gegroeid. Naast succesvol ondernemerschap hebben wij altijd focus op klantentevredenheid gehouden. Wij worden door onze klanten als ‘excellent’ beoordeeld met een gemiddeld cijfer van 8,9. Een geweldig cijfer en daar gaan wij natuurlijk voor! Wij zijn erg blij met deze prijs en gaan ervoor zorgen dat we de prijs in 2020 weer in de wacht slepen.