Autoschade

Home » Autoschade

Schade aan auto, bedrijfswagen of vrachtwagen

Je kunt op verschillende plekken autoschade hebben. Schade aan de auto kan komen door bijvoorbeeld een aanrijding, door verkeerd parkeren of door storm/hagel. Schade aan de auto is al vervelend genoeg. Mocht het je overkomen, is het goed te weten dat je op ons kunt rekenen. Jouw schade aan de auto kan door onze ervaren schadeherstellers vakkundig en snel worden opgelost.

Lees meer

Parkeerschade

Heb je parkeerschade gereden en wil je de schade laten herstellen door een autoschadehersteller met jarenlange ervaring? Schade Herstel Midden Nederland BV is jouw specialist op het gebied van schadeherstel voor jouw auto, bestelwagen of vrachtwagen. Wat te doen bij parkeerschade?

Lees meer

Lakschade

Lakschade is een veel voorkomende schade aan de auto. De schade kan veroorzaakt worden door veel verschillende dingen. Schade Herstel Midden Nederland BV is specialist in het herstellen van lakschade. Je wilt het natuurlijk snel laten herstellen, zodat je het roesten voorkomt. Lees hier waarom dat belangrijk is om autolak herstellen zo snel mogelijk te doen.

Lees meer

Bumperschade

Schade aan jouw bumper door steenslag, fout inparkeren of een paaltje dat over het hoofd is gezien? Wij zijn geschoold in de nieuwste technieken op het gebied van autoschadeherstel. Zelfs kunststof bumpers kunnen wij vakkundig en professioneel herstellen. Heb je bumperschade en wil je graag de bumper laten repareren? Neem dan contact met ons op.

Bumperschade melden

Schade aan vrachtwagen

Schade Herstel Midden Nederland BV herstelt ook schade aan vrachtwagens. Het kan voorkomen dat je met de vrachtwagen schade hebt wegens een aanrijding of het raken van een paal. Je kunt bij onze schadeherstellers terecht om de schade aan jouw vrachtwagen te verhelpen.

Ga naar vrachtwagens

Schade aan bestel- of bedrijfswagen

Een bestelwagen of bedrijfswagen is vaak onderweg en is tevens het visitekaartje van jouw organisatie. Schade aan de bestelwagen komt vaak voor. Gelukkig kun je de schade aan jouw bestelwagen laten herstellen bij onze ervaren schadeherstellers. Onze schadeherstellers zorgen ervoor dat jouw bestelwagen bijvoorbeeld opnieuw wordt bespoten.

Ga naar bedrijfswagens

1. Schade-opname

Heb jij autoschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Mocht de auto niet meer veilig of rijdbaar zijn, dan krijg je van ons een vervangende auto voor de periode waarin het herstel plaatsvindt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties