(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Autoschade

Home » Autoschade

Schade aan auto, bedrijfswagen of vrachtwagen

U kunt op verschillende plekken autoschade hebben. Schade aan de auto kan komen door bijvoorbeeld een aanrijding, door verkeerd parkeren of door storm/hagel. Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. Mocht het u overkomen, is het goed te weten dat u op ons kunt rekenen. Uw schade aan de auto kan door onze ervaren schadeherstellers vakkundig en snel worden opgelost.

Lees meer

Parkeerschade

Heeft u parkeerschade gereden en wilt u de schade laten herstellen door een autoschadehersteller met jarenlange ervaring? Autoschade Herstel Midden Nederland BV is uw specialist op het gebied van schadeherstel voor uw auto, bestelwagen of vrachtwagen. Wat te doen bij parkeerschade?

Lees meer

Lakschade

Lakschade is een veel voorkomende schade aan uw auto. De schade kan veroorzaakt worden door veel verschillende dingen. Autoschade Herstel Midden Nederland BV is specialist in het herstellen van lakschade. U wilt het natuurlijk snel laten herstellen, zodat u het roesten voorkomt. Lees hier waarom dat belangrijk is om autolak herstellen zo snel mogelijk te doen.

Lees meer

Bumperschade

Schade aan uw bumper door steenslag, fout inparkeren of een paaltje dat over het hoofd is gezien? Wij zijn geschoold in de nieuwste technieken op het gebied van autoschadeherstel. Zelfs kunststof bumpers kunnen wij vakkundig en professioneel herstellen. Heeft u bumperschade en wilt u graag uw bumper laten repareren? Neem dan contact op met Autoschade Herstel Midden Nederland BV.

Bumperschade melden

Schade aan vrachtwagen

Autoschade Herstel Midden Nederland BV herstelt ook schade aan vrachtwagens. Het kan voorkomen dat u met de vrachtwagen schade heeft wegens een aanrijding of het raken van een paal. U kunt bij onze schadeherstellers terecht om de schade aan uw vrachtwagen te verhelpen.

Ga naar vrachtwagens

Schade aan bestel- of bedrijfswagen

Een bestelwagen of bedrijfswagen is vaak onderweg en is tevens het visitekaartje van uw organisatie. Schade aan de bestelwagen komt vaak voor. Gelukkig kunt u de schade aan uw bestelwagen laten herstellen bij onze ervaren schadeherstellers. Onze schadeherstellers zorgen ervoor dat uw bestelwagen bijvoorbeeld opnieuw wordt bespoten.

Ga naar bedrijfswagens

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

Momenteel zijn wij bereikbaar via de Turbinestraat i.v.m. werkzaamheden op De Smalle Zijde.