• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Schade auto en nu?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs de meest voorzichtige bestuurder kan wel eens een ongeluk krijgen. Schade aan de auto kan al ontstaan wanneer u verkeerd parkeert of zelfs door storm of hagel. Autoschade is niet altijd te voorkomen, maar schade aan uw auto kunt u wel laten herstellen.

Wat te doen bij schade aan uw auto?

Heeft u schade aan uw auto opgelopen? Dan kunt u de autoschade laten herstellen. Met kleine schade aan uw auto kunt u gewoon veilig rijden, maar het ziet er niet mooi uit. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bumperschade, lakschade of een kleine deuk. Heeft u ernstige schade waarmee u uw eigen veiligheid riskeert? Dan is het noodzakelijk om het te laten herstellen.

Heeft u autoschade? Dan kunt u langskomen om de schade op te laten nemen. Dit kan ook telefonisch gebeuren. Is de schade aan uw auto onveilig? Dan kunt u een vervangende auto meekrijgen.

Verschillende soorten reparaties bij auto schade

Bij verschillende soorten schades zijn ook verschillende reparaties van toepassing. Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV kunt u terecht met verschillende vormen van schades aan uw auto. De volgende reparaties voor schade aan uw auto kunnen wij uitvoeren:schade auto

Hoeveel kost het om de schade van de auto te repareren?

De kosten hangen af van hoe erg de schade is en welke schadeherstel techniek moet er worden toegepast. U kunt altijd een prijsopgave aanvragen, deze is geheel vrijblijvend. Daarnaast kunt u met bijna alle vragen en verzekeringen bij ons terecht.

Schade auto laten herstellen door Autoschade Herstel Midden Nederland BV

Heeft u schade aan uw auto opgelopen? Laat deze schade dan herstellen door onze ervaren schadeherstellers. Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV werken we met de A-merk lakken en originele merkonderdelen. Bij ons kiest u voor kwaliteit. Heeft u interesse in het laten herstellen van uw schade aan de auto? Neem dan direct contact met ons.

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal

Aon Partner autoschade herstel
NH 1816 Verzekeringen Partner autoschade herstel
Focwa Partner autoschade herstel
Bovemij Partner autoschade herstel