Schade aan de auto, en nu?

Home » Autoschade » Schade aan de auto, en nu?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zelfs de meest voorzichtige bestuurder kan wel eens een ongeluk krijgen. Schade aan de auto kan al ontstaan wanneer je verkeerd parkeert of zelfs door storm of hagel. Dit is niet altijd te voorkomen, maar vaak wel te laten herstellen.

Contact opnemen voor reparatie

Wat te doen bij schade aan jouw auto?

Heb je schade aan de auto opgelopen? Kom dan langs om de schade op te laten nemen. Dit kan ook telefonisch of per e-mail gebeuren. Is de schade onveilig? Dan kun je direct een vervangende auto meekrijgen.

Met kleine schade kun je gewoon veilig rijden, maar het ziet er niet mooi uit. Denk hierbij aan bumperschade, lakschade of een kleine deuk. Heb je ernstige schade waarmee jouw eigen veiligheid wordt geriskeerd? Dan is het noodzakelijk om het te laten herstellen.

Verschillende soorten reparaties

Bij verschillende soorten schades zijn ook verschillende reparaties van toepassing. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Restyle (uitdeuken zonder spuiten)
  • Spotrepair
  • Bumper spuiten
  • Bumper uitdeuken
  • Autolak herstellen

Hoeveel kost het om de auto schade te repareren?

De kosten hangen af van hoe erg de schade is en welke schadeherstel techniek moet er worden toegepast. Je kunt altijd een prijsopgave aanvragen, deze is geheel vrijblijvend. Daarnaast kun je met (bijna) alle vragen en verzekeringen bij ons terecht.

Wat onze klanten zeggen

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

Laat ons jouw autoschade herstellen

Heb je schade aan de auto opgelopen? Laat deze schade dan herstellen door onze ervaren schadeherstellers. Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV werken we met de A-merk lakken en originele merkonderdelen. Bij ons kies je voor kwaliteit. Heb je interesse in het laten herstellen van jouw schade? Neem dan direct contact met ons op.

1. Schade-opname

Heb jij autoschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Mocht de auto niet meer veilig of rijdbaar zijn, dan krijg je van ons een vervangende auto voor de periode waarin het herstel plaatsvindt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties