• Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
   Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu

  Lakschade auto?

  Lakschade is een vervelende vorm van autoschade en ook een veel voorkomende vorm van autoschade. Lakschade aan de auto ziet er niet mooi uit en de waarde van de auto gaat erdoor omlaag als het gaat roesten. Wanneer u schade aan uw autolak heeft dan is het belangrijk dat u dit zo snel mogelijk laat herstellen, om doorroesten te voorkomen.

  Hoe ontstaat lakschade aan de auto?

  Het ontstaan van lakschade aan de auto kan verschillende oorzaken hebben. Schade aan de lak van uw auto kan bijvoorbeeld ontstaan door:

  Lakschade komt regelmatig voor. U kunt hier niet altijd zelf wat aan doen. Veel automobilisten denken dat het herstellen van schade aan de autolak erg veel geld kost, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV wordt zorgvuldig nagedacht over de herstelmethode, zodat u als klant zo voordelig mogelijk uit bent. Een manier om de schade te herstellen is bijvoorbeeld spotrepair, waarbij slechts een klein gedeelte van de auto gespoten hoeft te worden. Dit scheelt u veel tijd en kosten. Spotrepair is dus het plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades.

  Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

  Autolak herstellen

  Om te bepalen hoe we de schade aan de autolak herstellen, moet eerst worden bepaald wat voor type lak schade het is. Is er sprake van een kras, schaafschade of een diepe kras? Dit zal de schadespecialist bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV voor u bepalen. Vervolgens wordt bepaald of het via spuitwerk, polijstwerk of spotrepair moet worden verholpen. Autoschade Herstel Midden Nederland BV is specialist in het herstellen van schade aan uw autolak.

  Uw auto wordt volledig volgens de meest moderne en milieuvriendelijk reparatietechnieken behandeld. Terwijl uw auto wordt hersteld, kunt u een vervangende auto meekrijgen. Zo blijft u mobiel en kost het laten herstellen van uw auto u geen extra tijd. Wilt u de schade aan uw auto laten herstellen? Neem dan contact op met één van onze schadespecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

  In 3 stappen schade laten herstellen!

  1. Schade-opname

  Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

  Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

  Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

  Vraag dan hier offerte aan

  2. Herstel

  Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

  In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

  Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

  Meldt uw schade

  3. Aflevering

  Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

  Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

  Bekijk onze referenties

  De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal