(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Lakschade

Home » Autoschade » Lakschade

Lakschade is een vervelende en vaak voorkomende vorm van autoschade. De lakschade is erg lelijk maar dat is niet het ergste. De waarde kan namelijk sterk dalen als het gaat roesten. Wanneer u schade aan uw autolak heeft, is het daarom belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten herstellen om doorroesten te voorkomen.

Hoe ontstaat lakschade aan de auto?

Het ontstaan van lakschade aan de auto kan verschillende oorzaken hebben. Bijvoorbeeld:

  • Verkeersongelukken
  • Vandalisme
  • Hagel
  • Steenslag
  • Parkeerschade

Lakschade komt regelmatig voor. U kunt hier niet altijd zelf wat aan doen. Veel automobilisten denken dat het herstellen van schade aan de autolak erg veel geld kost, maar dit hoeft helemaal niet zo te zijn. Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV wordt zorgvuldig nagedacht over de herstelmethode, zodat u als klant zo voordelig mogelijk uit bent. Dat is dus betaalbaar schadeherstel.

Een manier om de schade te herstellen is bijvoorbeeld spotrepair, waarbij slechts een klein gedeelte van de auto gespoten hoeft te worden. Dit scheelt u veel tijd en kosten. Spotrepair is dus het plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades.

Wat onze klanten zeggen

Hoe wij te werk gaan

Om te bepalen hoe we de schade aan de autolak herstellen, moet eerst worden bepaald wat voor type lakschade het is. Is er sprake van een kras, schaafschade of een diepe kras? Dit zal de schadespecialist bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV voor u bepalen. Vervolgens wordt bepaald of het via spuitwerk, polijstwerk of spotrepair moet worden verholpen. Autoschade Herstel Midden Nederland BV is specialist in het herstellen van schade aan uw autolak.

Uw auto wordt volledig volgens de meest moderne en milieuvriendelijk reparatietechnieken behandeld. Terwijl uw auto wordt hersteld, kunt u een vervangende auto meekrijgen. Zo blijft u mobiel en kost het laten herstellen van uw auto u geen extra tijd. Wilt u de schade aan uw auto laten herstellen? Neem dan contact op met één van onze schadespecialisten of vraag vrijblijvend een offerte aan.

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rijbaar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

Momenteel zijn wij bereikbaar via de Turbinestraat i.v.m. werkzaamheden op De Smalle Zijde.