• Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
    Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Parkeerschade en wat nu?

Wanneer u de pech heeft gehad om parkeerschade op te lopen, dan bent u bij Autoschade Herstel Midden Nederland B.V. aan het juiste adres voor herstel.

Neem direct contact met ons op 

Autoschade Herstel Midden Nederland BV zal de schade beoordelen en er vervolgens mee aan de slag gaan. Terwijl de schade aan uw auto wordt hersteld, kunt u gebruik maken van vervangend vervoer. Zo kunnen we uw mobiliteit, tijdens het herstel van uw eigen auto, garanderen.  

Schade laten herstellen

Afhankelijk van de schade aan uw auto zal de juiste reparatiemethode worden toegepast. Met de jarenlange ervaring binnen ons bedrijf bent u in de juiste handen. Wilt u uw parkeerschade laten herstellen? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

Wat is parkeerschade?

Parkeerschade is precies wat het woord al zegt, schade aan uw auto die u oploopt wanneer deze geparkeerd staat. Om parkeerschade te voorkomen moet u altijd goed opletten dat er genoeg ruimte is tussen uw auto en de auto’s om u heen. Wanneer u uw auto parkeert moet u eraan denken dat andere personen voldoende ruimte nodig hebben om hun autodeur nog te kunnen openen, zodat zij er zelf in of uit kunnen. Een aantal tips om schade tijdens het parkeren te voorkomen:

  • Klap uw spiegels in wanneer u geparkeerd staat, zo voorkomt u dat hier iemand tegenaan rijdt.
  • Wanneer u een medepassagier in de auto heeft, vraag deze dan om uit te stappen. Deze kan kijken naar de dingen die u zelf vanuit de auto niet goed kunt zien.

Toch is niet iedereen altijd even oplettend bij het parkeren van de auto. Hierdoor kan het soms gebeuren dat er bijvoorbeeld een deur open geslingerd wordt die vervolgens tegen uw auto aankomt. Daar ontstaat de parkeerschade.

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal