• Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
  Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Parkeerschade komt helaas vaak voor. U denkt de auto perfect geparkeerd te hebben en toch komt u later terug bij een auto met een kras of deuk rijker. Geen paniek, bij Autoschade Herstel Midden Nederland zorgen we ervoor dat uw auto er weer uitziet alsof het nooit is gebeurd. Zo kunt u die nare ervaring achterlaten en weer volop genieten van uw auto. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

Wat te doen bij parkeerschade?

Wanneer u de pech heeft gehad parkeerschade op te lopen is het handig om even bij ons langs te komen. Wij denken vervolgens met u mee wat de handigste stappen zijn om te nemen in uw situatie. Wij geven u antwoord op vragen als:

 • Afhankelijk van de omvang van de schade wel of niet melden bij de verzekering
 • Welke herstelmogelijkheden zijn er? 
 • Hoeveel gaat het herstellen kosten?

 U kunt natuurlijk ook eerst een vrijblijvende prijsopgave aanvragen. Wij zullen de schade beoordelen en vervolgens de parkeerschade herstellen. 

Vervangend vervoer

Terwijl het herstellen plaatsvindt, kunt u bij ons gebruik maken van vervangend vervoer. Zo zit u nooit zonder auto en kunnen we uw mobiliteit tijdens het herstel van uw eigen auto garanderen.

Haal en breng service

We snappen dat u niet altijd in de gelegenheid bent of de tijd heeft om uw auto te brengen en op te halen bij ons. Om die reden hebben wij een “haal en breng service”. Zoals de naam aangeeft zullen wij uw auto met parkeerschade ophalen en vervolgens weer bij u afleveren wanneer de schade is hersteld.

 

Autolak herstellenKrassen aan de auto herstellen

Het kan zijn dat de parkeerschade bestaat uit krassen op de auto. Deze krassen kunnen bijvoorbeeld op de bumper zitten of op het portier. In dit geval gaan wij het oppervlak eerst schuren, zodat het helemaal egaal wordt. Vervolgens wordt het deel waar de krassen zitten opnieuw gespoten. U zult dankzij onze spuittechniek geen kleurverschil zien. In sommige gevallen is alleen het polijsten van de schade al voldoende. Meer over autolak herstellen.

 

 

restyle

De parkeerschade uitdeuken

Is er sprake van deuken in uw auto, dan zal deze parkeerschade moeten worden uitgedeukt. Het kan zijn dat er geen lakschade aanwezig is. Dan heeft u geluk en zullen de kosten voor het uitdeuken van uw parkeerschade minder zijn, omdat opnieuw spuiten niet nodig is.

 

 

 

parkeerschade repareren

 

Parkeerschade aan je velgen

Wist je dat beschadigde velgen vaak eenvoudig hersteld kunnen worden door onze herstellers? Zij beschikken over de juiste materialen, kennis en technieken, voor ieder materiaal. De slimme hersteltechnieken zorgen voor een mooi resultaat. Schade? Ga naar Autoschade Herstel Midden Nederland.

 

 

 

De kosten van parkeerschade herstellen

Het is lastig om vooraf te zeggen hoeveel het herstellen gaat kosten. De precieze kosten zijn namelijk afhankelijk van:

 • De plaats van de schade
 • Grootte van de schade
 • De aard van de schade

Wat onze klanten zeggen


Neem contact met ons op

Heeft uw auto parkeerschade opgelopen? Bij Autoschade Herstel Midden Nederland zorgen we ervoor dat de auto er weer uitziet als nieuw. Er zal niets meer zichtbaar zijn van de opgelopen schade. Heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Autoschade Herstel

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal