Parkeerschade

Home » Autoschade » Parkeerschade

Parkeerschade komt helaas vaak voor. Je denkt de auto perfect geparkeerd te hebben en toch kom je later terug bij jouw auto met een kras of deuk rijker. Geen paniek, bij Autoschade Herstel Midden Nederland zorgen we ervoor dat jouw auto er weer uitziet alsof het nooit is gebeurd. Zo kan je die nare ervaring achterlaten en weer volop genieten van jouw auto. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

Wat te doen bij parkeerschade?

Wanneer je de pech hebt gehad parkeerschade op te lopen, is het handig om even bij ons langs te komen. Wij denken vervolgens met je mee wat de handigste stappen zijn om te nemen in de desbetreffende situatie. Wij geven antwoord op vragen als:

  • Afhankelijk van de omvang van de schade wel of niet melden bij de verzekering
  • Welke herstelmogelijkheden zijn er?
  • Hoeveel gaat parkeerschade herstellen kosten?
  • Je kan natuurlijk ook eerst een vrijblijvende prijsopgave aanvragen. Wij zullen de schade beoordelen en vervolgens de parkeerschade herstellen.

Vervangend vervoer

Terwijl het herstellen plaatsvindt, geven wij de mogelijkheid gebruik te maken van vervangend vervoer. Zo zit je nooit zonder auto en kunnen we mobiliteit tijdens het herstel van jouw auto garanderen.

Haal en breng service

We snappen dat je niet altijd in de gelegenheid bent of de tijd hebt om jouw auto te brengen en op te halen. Om die reden hebben wij een “haal en breng service”. Zoals de naam aangeeft zullen wij jouw auto met parkeerschade ophalen en vervolgens weer bij jou afleveren wanneer de schade is hersteld.

Krassen aan de auto herstellen

Het kan zijn dat de parkeerschade bestaat uit krassen op de auto. Deze krassen kunnen bijvoorbeeld op de bumper zitten of op het portier. In dit geval gaan wij het oppervlak eerst schuren, zodat het helemaal egaal wordt. Vervolgens wordt het deel waar de krassen zitten opnieuw gespoten. Je zult dankzij onze spuittechniek geen kleurverschil zien. In sommige gevallen is alleen het polijsten van de schade al voldoende. Meer over autolak herstellen.

De parkeerschade uitdeuken

Is er sprake van deuken in de auto, dan zal deze parkeerschade moeten worden uitgedeukt. Het kan zijn dat er geen lakschade aanwezig is. Dan zullen de kosten voor het uitdeuken van de parkeerschade minder zijn, omdat opnieuw spuiten niet nodig is.

Parkeerschade aan de velgen

Wist je dat beschadigde velgen vaak eenvoudig hersteld kunnen worden door onze herstellers? Zij beschikken over de juiste materialen, kennis en technieken, voor ieder materiaal. De slimme hersteltechnieken zorgen voor een mooi resultaat. Schade? Ga naar Autoschade Herstel Midden Nederland.

De kosten van parkeerschade herstellen

Het is lastig om vooraf te zeggen hoeveel het herstellen gaat kosten. De precieze kosten zijn namelijk afhankelijk van:

  • De plaats van de schade
  • Grootte van de schade
  • De aard van de schade

Wat onze klanten zeggen

Neem contact met ons op

Heeft jouw auto parkeerschade opgelopen? Bij Autoschade Herstel Midden Nederland zorgen we ervoor dat de auto er weer uitziet als nieuw. Er zal niets meer zichtbaar zijn van de opgelopen schade. Heb je vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op.

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!