• Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
   Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu

  Autoschadebedrijf Dodewaard

  Autoschade Herstel Midden Nederland BV biedt als autoschadebedrijf haar diensten aan in Dodewaard. Bij ons kunt u als klant terecht voor uw schadeherstel. Autoschade Herstel Midden Nederland BV heeft al vele jaren ervaring in schadeherstel van auto’s. Wij zijn ook gespecialiseerd in schadeherstel, spuitwerk, spotrepair en restylen van auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Autoschadebedrijf Dodewaard heeft een zeer goede prijs kwaliteit verhouding en staat vol trots voor u klaar met de beste services. De speerpunten van Autoschadebedrijf Dodewaard zijn marktontwikkeling en innovatie. Dit vinden wij zeer belangrijk voor ons schadecentrum. Wij hebben bijvoorbeeld een high-tech laklijn voor de lakschade aan uw auto. Autoschadebedrijf Dodewaard neemt al uw zorgen over van uw auto. En wij zorgen dat u met een tevreden gevoel weer in uw gloednieuwe auto kunt wegrijden. Autoschade Herstel Midden Nederland BV.

   

  Autoschadebedrijf Dodewaard specialisten

  Wij werken met de meest geavanceerde apparatuur en de beste kwaliteit lakken voor een glanzend en duurzaam resultaat. Onze professionals van autoschadebedrijf Dodewaard zijn op dit gebied van lakschade zeer op de hoogte. Wij willen u ook de veiligheid van uw auto garanderen en daarom handhaven wij de fabrieksnormen bij het herstellen van uw auto. De jarenlange ervaring van autoschade herstel brengt onze tot op heden dag veel professionaliteit toe. Daarom is Autoschade Herstel Midden Nederland BV de beste keuze om jouw auto te laten repareren. Wij zijn de beste keuze in onder andere hagelschade, bumper spuiten, spotrepair, autolak herstellen of autoschade. Bij ons bent u op het juiste adres.

  Schadeherstel voor uw verzekering

  Om u als klant uit Dodewaard optimaal te  kunnen helpen met uw autoschade probleem, kunt u het beste naar autoschadebedrijf Dodewaard komen. Wij hebben een vijftal kernpunten beschreven waarom u naar ons toe moet komen:

   

  • Schadeherstel voor alle verzekeringen
  • Vrijblijvende prijsopgave
  • Flexibele openingstijden, wij zijn ook beschikbaar in de avonduren
  • Betaalbaar schadeherstel
  • Vervangend vervoer

   

  Deze combinatie van kernpunten staan gelijk aan goede service, kwaliteit en betaalbaarheid. Dit zorgt ervoor dat u uw auto vertrouwelijk bij ons kan laten en bij het ophalen met een goed gevoel en een bijna gloednieuwe auto weg kan rijden. Autoschadebedrijf Dodewaard staat voor u klaar!

   

  Autoschade Herstel Groep

  Autoschade Herstel Midden Nederland maakt een onderdeel uit van de Autoschade Herstel Groep. Dit betekent dat autoherstellers kennis kunnen uitwisselen met autoschadebranches en zo up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de autoschade herstel methodes. Als voorbeeld hebben wij de High-tech laklijn, dit houdt in dat wij lakschade met hoogwaardige apparatuur en kennis herstellen. Er zit namelijk veel verschil tussen lakschade apparatuur. Zo kunnen wij zoals bij Autoschadebedrijf Dodewaard u en andere klanten zo goed mogelijk helpen. U kunt bij ons op de website de vrijblijvende prijsopgave aanvragen. Het maakt niks uit als het gaat om de verzekering die u er bij heeft, want wij herstellen namelijk alle schades van elke verzekeraar.

  In 3 stappen schade laten herstellen!

  1. Schade-opname

  Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

  Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

  Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

  Vraag dan hier offerte aan

  2. Herstel

  Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

  In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

  Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

  Meldt uw schade

  3. Aflevering

  Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

  Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

  Bekijk onze referenties

  De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal

  Aon Partner autoschade herstel
  NH 1816 Verzekeringen Partner autoschade herstel
  Focwa Partner autoschade herstel
  Bovemij Partner autoschade herstel