• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Autoschadebedrijf Renkum

Autoschade Herstel Midden Nederland BV is er ook voor u als klant uit Renkum. Door onze jarenlange ervaring is Autoschadebedrijf Renkum gespecialiseerd in schadeherstel, spuitwerk, spotrepair en het restylen van auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Wij zijn aangesloten bij de landelijke Autoschade Herstel Groep, dit betekent onder andere dat onze specialisten kennis kunnen uitwisselen met gelijkgestemde. Marktontwikkeling en innovatie zijn belangrijke speerpunten voor ons schadecentrum, zo hebben wij bijvoorbeeld een High-tech laklijn voor uw lakschade. Autoschade Herstel Midden Nederland BV neemt al u zorg over uw auto uit handen.

Autoschadebedrijf Renkum

Onze professionals werken met de meest geavanceerde apparatuur en de beste kwaliteit lakken voor een zo glanzend en duurzaam resultaat. Om de veiligheid van uw voertuig ook na het herstel te garanderen vindt het herstel altijd plaats conform de fabrieksnormen. De jarenlange ervaring van onze professionals in de schadeherstelbranche maakt Autoschade Herstel Midden Nederland BV tot perfecte partner die er alles aan doet om perfect werk af te leveren, of het nu gaat om autoschade, hagelschade of spotrepair, autolak herstellen, bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV bent u aan het goede adres.

Schadeherstel voor uw verzekering

Om u als klant uit Renkum optimaal te kunnen helpen met uw autoschade heeft Autoschadebedrijf Renkum een vijftal kernpunten beschreven:

  • Flexibele openingstijden
  • Vrijblijvende prijsopgave.
  • Schadeherstel voor alle verzekeringen
  • Betaalbaar autoschade herstel
  • Vervangend vervoer

Onze combinatie van service, kwaliteit en betaalbaarheid zorgt ervoor dat  u auto geheel naar wens door onze professionals wordt hersteld.

Parkeerschade?

Lakschade, of schade aan uw auto komt vaak door parkeren. Heeft u parkeerschade gereden in Renkum en wilt u de schade laten herstellen door een autoschadehersteller met jarenlange ervaring? Onze specialisten staan voor u klaar, door onze flexibele openingstijden en de mogelijkheid tot vervangend vervoer zorgen voor een persoonlijke aanpak. Autoschade Herstel Midden Nederland BV is uw specialist op het gebied van schadeherstel voor uw auto, bestelwagen of vrachtwagen. Vraag hier direct een vrijblijvende prijsopgave aan om u autoschade vandaag nog te verhelpen!

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal

Aon Partner autoschade herstel
NH 1816 Verzekeringen Partner autoschade herstel
Focwa Partner autoschade herstel
Bovemij Partner autoschade herstel