• Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
   Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu

  Autoschadeherstelbedrijf Opheusden

  Autoschade Herstel Midden Nederland BV is er voor u als klant uit Opheusden. Door onze jarenlange ervaring is Autoschadeherstelbedrijf Opheusden gespecialiseerd in schadeherstel, spuitwerk, spotrepair en het restylen van auto’s, bestelwagens en vrachtwagens. Wij zijn aangesloten bij de Autoschade Herstel Groep, dit betekent onder andere dat onze specialisten kennis kunnen uitwisselen met gelijkgestemde. Autoschade Herstel Midden Nederland BV neemt voor u als klant uit Opheusden al u zorg over uw auto uit handen.

  Kan ik schade laten herstellen met mijn autoverzekering?

  Om u optimaal te kunnen helpen met uw autoschade heeft Autoschadeherstelbedrijf Opheusden een vijftal kernpunten beschreven:

  • Flexibele openingstijden
  • Vrijblijvende prijsopgave.
  • Schadeherstel voor alle verzekeringen
  • Betaalbaar schadeherstel
  • Vervangend vervoer

  Onze combinatie van service, kwaliteit en betaalbaarheid zorgt ervoor dat  u auto geheel naar wens door onze professionals wordt hersteld.

  Autoschadeherstelbedrijf Opheusden Specialist in lakschade

  Autoschade Herstel Midden Nederland BV is voor u als klant uit Opheusden specialist op het gebied van Lakschade. Lakschade is een veelvoorkomende schade, daarom hebben wij geïnvesteerd in een High-tech laklijn, een High-tech laklijn zorgt ervoor dat uw lakschade in hoogwaardige kwaliteit wordt hersteld. Op deze manier ziet uw auto, bestelwagen of vrachtwagen er weer als nieuw uit. De jarenlange ervaring in de schadeherstelbranche maakt Autoschade Herstel Midden Nederland BV tot perfecte partner die er alles aan doet om perfect werk af te leveren, of het nu gaat om autoschade, hagelschade of lakschade, bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV bent u aan het goede adres.

  Lakschade laten herstellen door ervaren schadeherstellers?

  Heeft u parkeerschade gereden in Opheusden en wilt u de schade laten herstellen door een autoschadehersteller met jarenlange ervaring? Onze autoschadeherstellers staan voor u klaar, door onze flexibele openingstijden en de mogelijkheid tot vervangend vervoer zorgen voor een persoonlijke aanpak. Autoschade Herstel Midden Nederland BV is uw specialist op het gebied van schadeherstel voor uw auto. Vraag hier direct een vrijblijvende prijsopgave aan om u autoschade vandaag nog te laten herstellen door Autoschade Herstel Midden Nederland BV.

  In 3 stappen schade laten herstellen!

  1. Schade-opname

  Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

  Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

  Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

  Vraag dan hier offerte aan

  2. Herstel

  Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

  In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

  Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

  Meldt uw schade

  3. Aflevering

  Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

  Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

  Bekijk onze referenties

  De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal

  Aon Partner autoschade herstel
  NH 1816 Verzekeringen Partner autoschade herstel
  Focwa Partner autoschade herstel
  Bovemij Partner autoschade herstel