• Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
    Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Schadeherstel bedrijfswagens

Wij weten dat u met uw bedrijfswagen inkomsten genereert. Het is immers belangrijk dat u over uw wagen(s) kunt beschikken tijdens de reguliere werktijden. Daarom biedt Autoschade Herstel Midden Nederland BV de mogelijkheid om de schade aan uw bedrijfswagens buiten uw reguliere openingstijden te herstellen. Bijvoorbeeld in de avonduren of op zaterdag. Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor passend vervangend vervoer. Autoschade Herstel Midden Nederland BV kan ook schadeherstel, autolak herstel en/of spuitwerk aan de opbouw en inrichting verzorgen. Sommige wagens kunnen gewoon niet uit het werkproces. In overleg met ons kunnen we bekijken wanneer het schadeherstel en spuitwerk het beste uitgevoerd kan worden.

spuiten bedrijfswagen spuiten bedrijfswagen spuiten bedrijfswagen

Bekijk onze referenties en ontdek voor welke bedrijven wij schade herstellen. Een offerte aanvragen kan hier.

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

's Avonds schade herstellen

Autoschade herstel Midden Nederland biedt een oplossing aan voor de schade aan uw bedrijfswagen(s). Namelijk ’s avonds uw schade herstellen zodat u minimale of zelfs geen verhindering heeft in het bezorgproces. Meldt nu uw bedrijfswagen aan en ga snel weer aan het werk!

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal