• Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
   Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu

  Bumper uitdeuken bij autoschade

  Autoschade kan zomaar ontstaan, zelfs bij uw auto. Een ongelukje zit immers in een klein hoekje. Gelukkig is het herstellen van autoschade bij ons mogelijk. Heeft u bijvoorbeeld een beschadigde bumper? Dan kunnen wij voor u de bumper uitdeuken. Wij zorgen er graag voor dat uw auto weer als nieuw oogt!

  Bumper uitdeuken zonder spuiten

  De bumper laten uitdeuken en opnieuw laten spuiten kost u meer dan wanneer u alleen de bumper laat uitdeuken en dan hoeft u niet de bumper te spuiten. Dat klinkt logisch. Deze techniek noemen wij de restyle techniek. De restyle techniek kan niet bij elk soort autoschade. Kleine deukjes kunnen wel uitgedeukt worden zonder de bumper opnieuw te hoeven spuiten. Zulke kleine deukjes komen bijvoorbeeld voor bij:

  • Parkeerschade
  • Autoschade door noodweer, bijvoorbeeld een hagelbui of een tak.

  Heeft u een kleine deuk in de bumper opgelopen? Dan kan uw bumper misschien wel uitgedeukt worden aan de hand van de restyle techniek. Weet u niet zeker wat mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op.

  Ik wil mijn bumper laten uitdeuken

  Rijdt u rond met bumperschade en wilt u de bumper uitdeuken met lakschade? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Wij werken met hoogwaardige producten en u kunt met bijna elke verzekering bij ons terecht. Wij helpen u graag om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien.
  Vraag direct een gratis prijsopgave aan.

  Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

  Deskundig uw bumper uitdeuken

  Heeft u bumperschade aan uw auto? Dan moet u de bumper laten uitdeuken. In dat geval bent u bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV aan het juiste adres. Bij ons kunt u de bumper laten uitdeuken door vakkundige specialisten. De combinatie van service, kwaliteit en betaalbaarheid van onze diensten die bij ons aanwezig is, vindt u niet snel ergens anders. Heeft u vervangend vervoer nodig? Dan is ook dat bij ons mogelijk!

  In 3 stappen schade laten herstellen!

  1. Schade-opname

  Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

  Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

  Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

  Vraag dan hier offerte aan

  2. Herstel

  Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

  In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

  Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

  Meldt uw schade

  3. Aflevering

  Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

  Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

  Bekijk onze referenties

  De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal

  Aon Partner autoschade herstel
  NH 1816 Verzekeringen Partner autoschade herstel
  Focwa Partner autoschade herstel
  Bovemij Partner autoschade herstel