Reparaties

Home » Reparaties

Restyle auto: uitdeuken zonder spuiten

Waarschijnlijk heeft bijna iedereen weleens een deuk in een auto gehad. Men neemt vaak aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijven onnodig met blikschade rijden. De Restyle-techniek maakt uitdeuken zonder spuiten mogelijk. Meer weten?

Lees meer

Spotrepair

Heb je weleens een kleine schade aan de auto gehad tijdens het te nauw nemen van een bocht, door takken die krassen of wellicht een andere oorzaak? Met spotrepair wordt slechts een klein deel van de auto gespoten. Dit scheelt tijd en kosten! Stel je hebt een beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel. In zulke gevallen is het vaak mogelijk om alleen dat hoekje opnieuw te spuiten in plaats van het hele onderdeel.

Lees meer

Bumper spuiten

Het kan voorkomen dat je enkel lakschade hebt aan de bumper. Dit kan bijvoorbeeld komen door een aanrijding of het rijden van schade tijdens het parkeren in een parkeergarage. Een bumper laten spuiten door onze ervaren en vakkundige schadeherstellers zorgt ervoor dat jouw bumper er na de herstelwerkzaamheden weer als nieuw uitziet.

Lees meer

Bumper uitdeuken

Op het moment dat je een deuk hebt in de bumper van jouw auto, vrachtwagen of bestelwagen kunnen wij deze vakkundig uitdeuken. Het uitdeuken van de auto kan ook door middel van restylen. Restylen is het uitdeuken van bijvoorbeeld de bumper zonder te spuiten. Deukjes veroorzaakt door bijvoorbeeld een aanrijding kunnen met deze techniek hersteld worden.

Bumper laten uitdeuken

Autolak herstellen

Autolak herstellen is een ambacht. Autoschade Herstel Midden Nederland BV werkt met metaal, aluminium en kunststoffen met passie. We spuiten met de beste kwaliteit lakken met een glimmend resultaat tot gevolg. Met ons vakmanschap en het beste gereedschap, leveren wij topkwaliteit. Je kunt vrijblijvend bij ons terecht om jouw autolak te herstellen.

Lees meer

1. Schade-opname

Heb jij autoschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Mocht de auto niet meer veilig of rijdbaar zijn, dan krijg je van ons een vervangende auto voor de periode waarin het herstel plaatsvindt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties