• Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
    Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Restyle auto: uitdeuken zonder spuiten

Waarschijnlijk heeft bijna iedereen weleens een deuk in een auto gehad. Men neemt vaak aan dat de kosten van het uitdeuken van de auto hoog zijn en blijven onnodig met blikschade rijden. De Restyle-techniek maakt uitdeuken zonder spuiten mogelijk. Meer weten? 

Spotrepair

Heeft u weleens een kleine schade aan uw auto gehad tijdens het te nauw nemen van een bocht, door takken die krassen of wellicht een andere oorzaak? Met spotrepair wordt slechts een klein deel van de auto gespoten. Dit scheelt tijd en kosten! Stel u heeft een beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel. In zulke gevallen is het vaak mogelijk om alleen dat hoekje opnieuw te spuiten in plaats van het hele onderdeel. 

Bumper spuiten

Het kan voorkomen dat u enkel lakschade heeft aan uw bumper. Dit kan bijvoorbeeld komen door een aanrijding of het rijden van schade tijdens het parkeren in een parkeergarage. Een bumper laten spuiten door onze ervaren en vakkundige schadeherstellers zorgt ervoor dat uw bumper er na de herstelwerkzaamheden weer als nieuw uitziet.

Bumper uitdeuken

Op het moment dat u een deuk heeft in u bumper van uw auto, vrachtwagen of bestelwagen  kunnen wij deze voor u vakkundig uitdeuken. Het uitdeuken van de auto kan ook doormiddel van restylen. Restylen is het uitdeuken van bijvoorbeeld de bumper zonder te spuiten. Deukjes veroorzaakt door bijvoorbeeld een aanrijding kunnen met deze techniek hersteld worden.

Autolak herstellen

Autolak herstellen is een ambacht. Autoschade Herstel Midden Nederland BV werkt met metaal, aluminium en kunststoffen met passie. We spuiten met de beste kwaliteit lakken met een glimmend resultaat tot gevolg. Met ons vakmanschap en het beste gereedschap, leveren wij topkwaliteit. U kunt vrijblijvend bij ons terecht om uw autolak te herstellen.

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal