• Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
    Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Lakschade aan uw auto of bedrijfswagen ziet er niet mooi uit. Een logisch gevolg is de autolak herstellen. Lakschade ontstaat vaak door kleine ongelukjes. Bijvoorbeeld doordat u net iets te dicht langs een paaltje reed, of doordat iemand anders net iets te strak langs uw auto is gereden. Vervelende schade, die wij graag voor u herstellen zodat de autolak er straks weer als nieuw uitziet.

Klik hier om contact op te nemen

De beste kwaliteit autolak

Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV werken we met de beste kwaliteit autolak. Wij werken met metaal, aluminium en kunststoffen. Uw autolak repareren is voor ons een dagelijkse klus. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren we de beste kwaliteit, met een glimmend resultaat als gevolg. Het herstellen van autolak is een ambacht, daarom is het aan te raden om dit door een professional te laten doen. U kunt ook proberen om het zelf te doen, maar bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV krijgt u 7 jaar garantie op onze herstelwerkzaamheden. Dit garandeert dat u altijd het resultaat krijgt waar u naar op zoek bent.

autolak herstellen op personenauto

Hoelang duurt het herstellen van autolak?

Afhankelijk van hoe groot de schade is en waar op de auto de schade zich bevindt, wordt bepaald hoe lang de werkzaamheden duren. U krijgt in ieder geval een tijdelijk vervangend vervoer mee, zodat u mobiel blijft terwijl uw auto wordt gerepareerd.

 

Autolak herstellen – de kosten

De kosten hangen af van de oplossing die het best bij uw auto past. De ene lakschade is de andere niet en wij hanteren verschillende prijzen. Wij maken gebruik van de Autoschade Herstel Groep schade database. Hierin wordt een gerichte verwachting voor elk type auto gecontroleerd.

Wat onze klanten zeggen 

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

Autolak herstellen bij Autoschade Herstel Midden Nederland

Wanneer er lakschade op de auto zit, denken veel mensen dat reparatie alleen mogelijk is door de gehele auto over te spuiten. Dit is echter niet altijd de beste oplossing. Autolak bijwerken kan bijvoorbeeld ook door spotrepair. Maak een afspraak met één van onze specialisten en kom erachter welke oplossing het meest geschikt is voor uw auto. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal