Autolak herstellen

Home » Reparaties » Autolak herstellen

Heb je een paaltje geraakt tijdens het inparkeren of heeft een andere auto jou geraakt tijdens het inparkeren? Hoe de schade aan de lak ook is ontstaan, bij Autoschadeherstel Midden-Nederland zorgen we ervoor dat de auto er weer uitziet als nieuw. Onze professionals hebben jaren ervaring en weten precies wat er voor nodig is om de autolak te herstellen. 

Autolak van hoge kwaliteit

Bij Autoschade Herstel Midden Nederland werken we met autolak van hoge kwaliteit. Wij werken met metaal, aluminium en kunststoffen. Autolak herstellen is voor ons een dagelijkse klus. Dankzij onze jarenlange ervaring leveren we de beste kwaliteit. Autolak herstellen is een ambacht, daarom is het aan te raden om dit door een professional te laten doen. Wanneer je besluit het herstel door ons te laten uitvoeren, ontvang je 7 jaar garantie op onze herstelwerkzaamheden. Dit garandeert dat je altijd het resultaat krijgt waar je naar op zoek bent.

 

Autolak schade

Hoelang duurt autolak herstellen?

Hoe lang het duurt om de autolak te herstellen is afhankelijk van de omvang en de locatie van de schade. Een meespelende factor in de omvang is de diepte van een kras. Doordat autolak uit meerdere lagen bestaat, is een kras lastiger herstellen wanneer deze meerdere lagen heeft aangetast. Je krijgt in ieder geval tijdelijk vervangend vervoer mee, zodat je mobiel blijft terwijl jouw auto wordt gerepareerd.

Wat kost autolak herstellen?

De kosten van het herstellen van de autolak hangen af van de oplossing die het best bij de auto past. Elke lakschade is anders, daarom hanteren wij prijzen afgestemd op de schade. Wanneer de auto lakschade heeft, denken veel mensen dat reparatie alleen mogelijk is door de gehele auto over te spuiten. Dit is echter niet het geval. Autolak herstellen kan bijvoorbeeld ook door spotrepair. 

 

Wat onze klanten zeggen

1. Schade-opname

Heb jij autoschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Mocht de auto niet meer veilig of rijdbaar zijn, dan krijg je van ons een vervangende auto voor de periode waarin het herstel plaatsvindt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties