Bumper spuiten

Home » Reparaties » Bumper spuiten

Wil je jouw bumper laten spuiten, omdat deze schade heeft opgelopen? Dan kunnen wij deze schade weer herstellen. Bij Schade Herstel Midden Nederland kan je dit snel en vakkundig laten doen. Zo kan je snel weer van jouw auto genieten.

Klik hier om een afspraak te maken

Lakschade? Jouw bumper laten spuiten

Lakschade is een veelvoorkomende vorm van autoschade. Tijdens het parkeren wordt bijvoorbeeld een paaltje of zelfs een andere auto geraakt, waardoor een kras in de bumper ontstaat. Jouw bumper laten spuiten zorgt ervoor dat alles er weer als nieuw uitziet.

Jouw auto weer als nieuw

Dankzij de jarenlange ervaring van onze schadeherstellers, kan je er zeker van zijn dat de auto er na de herstelwerkzaamheden weer als nieuw uitziet. Daarnaast werken wij altijd met A-merk lakken. Op die manier gaan wij altijd voor het beste resultaat, waar je het langst plezier aan beleeft.

De kosten van een bumper laten spuiten

De kosten kunnen per geval sterk verschillen. Dit is afhankelijk van de volgende factoren:

  • De lak van de auto
  • De herstelmethode

Wij vermelden hier daarom geen concrete prijs, omdat die per geval anders zal zijn. Een offerte aanvragen is gratis en vrijblijvend. Je krijgt van ons een prijsopgave die past bij de schade van jouw auto, zonder dat je ergens aan vast zit.

Laat bij ons jouw bumper spuiten

Wilt u weten wat de kosten zijn voor jouw auto? Neem dan contact op met één van onze schadeherstellers. Je bent natuurlijk ook altijd welkom op onze vestiging in Veenendaal voor een officieel schaderapport.

Bij Schade Herstel Midden Nederland wordt altijd betaalbaar schadeherstel aangeboden en de prijsopgave is vrijblijvend. Daarnaast kan je met elke vraag en/of verzekering bij ons terecht.

Wat onze klanten over ons zeggen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Meld direct jouw schade, zodat je zo snel mogelijk weer zonder schade kunt rijden. Hebben onze werkzaamheden niet het gewenste resultaat? Je ontvangt op de door ons verrichte werkzaamheden 7 jaar FOCWA-garantie. Wil je schade melden? Neem direct contact met ons op.

1. Schade-opname

Heb jij autoschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Mocht de auto niet meer veilig of rijdbaar zijn, dan krijg je van ons een vervangende auto voor de periode waarin het herstel plaatsvindt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties