• Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
   Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Menu

  Uw bumper spuiten kunt u laten doen door de schadeherstellers bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV. Heeft u bijvoorbeeld schade opgelopen aan uw auto? Dan kunnen wij deze schade weer voor u herstellen door bijvoorbeeld het spuiten van uw bumper. U wilt toch ook dat uw auto er weer als nieuw uitziet?

  Lakschade? Laat uw bumper spuiten!

  Heeft u wat lakschade aan uw bumper? Dan kunt u uw bumper laten spuiten, waardoor de auto er weer uitziet als nieuw. Lakschade is een veelvoorkomende vorm van autoschade. Lakschade ontstaat bijvoorbeeld door een aanrijding tijdens het parkeren. Lakschade ziet er niet mooi uit. Uw bumper opnieuw spuiten zorgt ervoor dat er niets meer te zien is van de opgelopen schade.

  Uw auto weer als nieuw

  Dankzij de jarenlange ervaring van onze schadeherstellers, kunt u er zeker van zijn dat uw auto er na de herstelwerkzaamheden weer als nieuw uitziet. Daarnaast werken wij altijd met A-merk lakken.

  Kosten bumper spuiten

  De kosten van een bumper spuiten lopen sterk uiteen. De kosten hangen af van de volgende factoren:

  • De lak van uw auto
  • De herstelmethode

  Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw auto? Neem dan contact op met één van onze schadeherstellers. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen op onze vestiging in Veenendaal voor een officieel schaderapport.

  Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV wordt altijd betaalbaar schadeherstel aangeboden en de prijsopgave is vrijblijvend. Daarnaast kunt u met elke vraag en of verzekering bij ons terecht.

  Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

  Bumper spuiten door Autoschade Herstel Midden Nederland BV

  Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV laat u uw bumper spuiten door zeer ervaren schadeherstellers. Meld direct uw schade, zodat u zo snel mogelijk weer in uw auto zonder schade kunt rijden. Hebben onze werkzaamheden niet het gewenste resultaat? U heeft op de door ons verrichte werkzaamheden 7 jaar FOCWA-garantie. Wilt u schade melden? Neem direct contact met ons op. 

  In 3 stappen schade laten herstellen!

  1. Schade-opname

  Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

  Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

  Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

  Vraag dan hier offerte aan

  2. Herstel

  Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

  In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

  Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

  Meldt uw schade

  3. Aflevering

  Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

  Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

  Bekijk onze referenties

  De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal

  Aon Partner autoschade herstel
  NH 1816 Verzekeringen Partner autoschade herstel
  Focwa Partner autoschade herstel
  Bovemij Partner autoschade herstel