(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Bumper spuiten

Home » Reparaties » Bumper spuiten

Wilt u uw bumper laten spuiten, omdat u schade heeft opgelopen aan uw auto? Dan kunnen wij deze schade weer voor u herstellen. U wilt toch ook dat uw auto er weer als nieuw uitziet? Bij onze autoschadeherstelbedrijven kunt u dit snel en vakkundig laten doen. Zo kunt u snel weer van uw auto genieten.

Klik hier om een afspraak te maken

Lakschade? Laat uw bumper spuiten!

Lakschade is een veelvoorkomende vorm van autoschade. Tijdens het parkeren wordt bijvoorbeeld een paaltje of zelfs een andere auto geraakt, waardoor een kras in uw bumper ontstaat. Uw bumper laten spuiten zorgt ervoor dat alles er weer als nieuw uitziet.

Uw auto weer als nieuw

Dankzij de jarenlange ervaring van onze schadeherstellers, kunt u er zeker van zijn dat uw auto er na de herstelwerkzaamheden weer als nieuw uitziet. Daarnaast werken wij altijd met A-merk lakken. Op die manier gaan wij altijd voor het beste resultaat, waar u het langst plezier aan heeft.

De kosten van een bumper laten spuiten

De kosten kunnen per geval sterk verschillen. Dit is afhankelijk van de volgende factoren:

  • De lak van uw auto
  • De herstelmethode

Wij vermelden hier daarom geen concrete prijs, omdat die per geval anders zijn. Een offerte aanvragen is echter altijd gratis en vrijblijvend. U krijgt van ons een prijsopgave die past bij de schade van uw auto, terwijl u nergens aan vast zit.

Laat bij ons uw bumper spuiten

Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw auto? Neem dan contact op met één van onze schadeherstellers. U kunt natuurlijk ook altijd even langskomen op onze vestiging in Veenendaal voor een officieel schaderapport.

Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV wordt altijd betaalbaar schadeherstel aangeboden en de prijsopgave is vrijblijvend. Daarnaast kunt u met elke vraag en/of verzekering bij ons terecht.

Wat onze klanten over ons zeggen

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

Meld direct uw schade, zodat u zo snel mogelijk weer in uw auto zonder schade kunt rijden. Hebben onze werkzaamheden niet het gewenste resultaat? U heeft op de door ons verrichte werkzaamheden 7 jaar FOCWA-garantie. Wilt u schade melden? Neem direct contact met ons op.

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rijbaar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

Momenteel zijn wij bereikbaar via de Turbinestraat i.v.m. werkzaamheden op De Smalle Zijde.