(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Spotrepair

Home » Reparaties » Spotrepair

Spotrepair is een gemakkelijke oplossing wanneer u kleine schade heeft aan uw auto. Dit kan bijvoorbeeld gebeurd zijn tijdens het te nauw nemen van een bocht, door takken die krassen achterlaten of misschien iets anders waardoor kleine schade is ontstaan. In dat geval kan deze vorm van schadeherstel voor u de beste oplossing zijn.

Contact opnemen over spotrepair

Wat is spotrepair?

Spotrepair is een alternatief van schadeherstel. Bij deze vorm van schadeherstel wordt slechts een klein gedeelte van de auto gespoten, in plaats van direct de gehele auto. Dit is voordeliger voor u dan de hele bumper spuiten, omdat het gehele voertuig of bumper spuiten erg duur is. Deze ‘nieuwe’ vorm van schadeherstel wordt al sinds 2000 in Nederland uitgevoerd. Onze specialisten bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV hebben er veel ervaring mee.

De volgende onderdelen zijn van groot belang voor het slagen van het project:

  • Een perfecte kleurmatch
  • Goede hechting
  • De juiste glansgraad

Het is natuurlijk belangrijk dat er geen kleurverschil is tussen de originele fabriekslak van de auto en de ‘nieuwe’ lak die wordt aangebracht. Er mogen geen zichtbare overgangen te zien zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring, kunnen wij garanderen dat uw schade op de juiste manier hersteld wordt.

Wanneer is spotrepair eigenlijk mogelijk?

Spotrepair kan niet bij elk soort schade toegepast worden. Bij diepe deuken of grote schade kan het niet uitgevoerd worden. Het is ook vaak lastig toe te passen op liggende delen, zoals de motorkap. Dit wordt voornamelijk toegepast op:

  • Bumperschade
  • Lakschade portieren
  • Schermdelen met oppervlakkige schade
  • Schaven
  • Lichte deukjes

Dit kan pas goed beoordeeld worden als onze specialisten de schade hebben gezien. Dit kan op foto’s of wanneer u bij ons langs komt.

Voordelen van spotrepair

De grote voordelen van deze vorm van schadeherstel zijn dat het u veel tijd en geld bespaart. Doordat er slechts een klein gedeelte gespoten hoeft te worden, kost dit veel minder tijd. Aangezien het minder tijd kost, is het voor u natuurlijk ook voordeliger.

Direct contact opnemen

Dit is wat onze klanten zeggen

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

Spotrepair kosten

De kosten van spotrepair verschillen per schade. Het hangt er vanaf hoe groot de schade is en hoe groot het gedeelte is dat opnieuw gespoten moet worden. Wilt u weten hoeveel het u gaat kosten? Neem dan contact op met onze specialisten, zij kunnen u verder helpen en bepalen hoe hoog de kosten voor uw schade zijn.

Kleine autoschade?

Wilt u de schade aan uw auto laten herstellen? Neem dan gerust contact op met onze schadespecialisten en vraag vrijblijvend een offerte aan. Zij kunnen voor u bepalen welk schadeherstel het best op uw voertuig toegepast kan worden.

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rijbaar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

Momenteel zijn wij bereikbaar via de Turbinestraat i.v.m. werkzaamheden op De Smalle Zijde.