• Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
  Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Autoschade komt nooit uit, toch? Daarom begrijpen wij bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV dat je dit zo goedkoop mogelijk, maar toch perfect wilt laten uitvoeren. De Restyle techniek maakt uitdeuken zonder spuiten mogelijk. Wat een Restyle auto precies is en hoe het werkt leest u hier.

Welke schade kan hersteld worden?

Natuurlijk kan niet elk soort autoschade worden hersteld door uitdeuken zonder spuiten. Het soort autoschade dat wel kan worden hersteld door restylen van de auto, zijn kleine deukjes. Met kleine deukjes bedoelen we deukjes ter grootte van maximaal een 2 euro muntstuk. Dit soort kleine deukjes zijn moeiteloos uit het plaatwerk te verwijderen door uitdeuken zonder spuiten. Deze kleine deukjes komen geregeld voor bij de volgende schadesoorten:

  • Autoschade door een hagelbui
  • Schade door een tak uit een boom
  • Schade door een voetbal, tennisbal of golfbal

Wat zijn de voordelen van de Restyle-techniekuitdeuken zonder spuiten

Het uitdeuken zonder spuiten heeft meerdere voordelen. Zo bespaart u bijvoorbeeld kosten, doordat de auto niet opnieuw gespoten hoeft te worden. Hierdoor blijft de originele autolak intact. Wij hoeven de autolak niet te herstellen.

Naast deze voordelen die vooral voor u gelden, is uitdeuken zonder spuiten ook beter voor het milieu.

Uw auto laten uitdeuken zonder spuiten

U heeft schade en wilt uw autoschade laten herstellen aan de hand van de Restyle techniek? Dan kunt u dat laten doen bij de expert op het gebied van schadeherstel: Autoschade Herstel Midden Nederland BV. Met onze jarenlange ervaring en hoogwaardige producten herstellen wij auto’s zodat deze er weer uitzien als nieuw.

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

Uw auto laten uitdeuken bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV

Uw auto laten restylen?

Heeft uw auto een schade (maximale grootte van een 2 euro muntstuk) waarbij de lak niet beschadigd is? Dan kunt u de auto laten uitdeuken zonder de autolak te laten herstellen. Zo hoeft het herstellen van autoschade helemaal niet zo duur te zijn! Wilt u weten hoeveel het uitdeuken zonder spuiten u zou kosten? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave bij ons aan.

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal