Uitdeuken zonder spuiten

Home » Reparaties » Uitdeuken zonder spuiten

Autoschade komt nooit uit, toch? Daarom begrijpen wij bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV dat u dit zo goedkoop mogelijk, maar toch perfect wilt laten uitvoeren. De Restyle techniek maakt uitdeuken zonder spuiten mogelijk. Wat een Restyle auto precies is en hoe het werkt lees je hier.

Contact opnemen over restylen

Welke schade kan hersteld worden met uitdeuken zonder spuiten?

Natuurlijk kan niet elk soort autoschade worden hersteld door uitdeuken zonder spuiten. Het soort autoschade dat wel kan worden hersteld door restylen van de auto, zijn kleine deukjes. Met kleine deukjes bedoelen we deukjes ter grootte van maximaal een 2 euro muntstuk. Dit soort kleine deukjes zijn moeiteloos uit het plaatwerk te verwijderen. Deze kleine deukjes komen geregeld voor bij de volgende schadesoorten:

  • Autoschade door een hagelbui
  • Parkeerschade
  • Schade door een tak uit een boom
  • Schade door een voetbal, tennisbal of golfbal

Wat zijn de voordelen van de Restyle-techniek

Het uitdeuken zonder spuiten heeft meerdere voordelen. Zo bespaar je bijvoorbeeld kosten, doordat de auto niet opnieuw gespoten hoeft te worden. Hierdoor blijft de originele autolak intact. Wij hoeven de autolak niet te herstellen.

Naast deze voordelen, is het ook beter voor het milieu.

Jouw auto laten uitdeuken zonder spuiten

Je hebt schade en wilt de autoschade laten herstellen aan de hand van de Restyle techniek? Dan kun je dat laten doen bij de expert op het gebied van schadeherstel: Autoschade Herstel Midden Nederland BV. Met onze jarenlange ervaring en hoogwaardige producten herstellen wij auto’s zodat deze er weer uitzien als nieuw.

Jouw auto laten restylen

Word snel geholpen door de schadespecialist!

Jouw auto laten uitdeuken bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV

Jouw auto laten restylen?

Heeft jouw auto een schade (maximale grootte van een 2 euro muntstuk) waarbij de lak niet beschadigd is? Dan kun je de auto laten uitdeuken zonder de autolak te laten herstellen. Zo hoeft het herstellen van autoschade helemaal niet zo duur te zijn! Wil je weten hoeveel het uitdeuken zonder spuiten zou kosten? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende prijsopgave bij ons aan.

1. Schade-opname

Heb jij autoschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Mocht de auto niet meer veilig of rijdbaar zijn, dan krijg je van ons een vervangende auto voor de periode waarin het herstel plaatsvindt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties