Schadeherstel

Home » Schadeherstel

Schadeherstel aan auto

Het herstellen van autoschade kan door middel van verschillende reparatiemethodieken. Afhankelijk van de schade aan jouw auto zullen wij de juiste reparatiemethodiek toepassen. Heb je bijvoorbeeld lakschade aan de auto? In het geval van lakschade zullen wij de auto opnieuw spuiten of spot repair toepassen.

Schadeherstel offerte?

Schadeherstel aan vrachtwagen

Het uitvoeren van reparaties van schade aan de vrachtwagen is een van de specialiteiten van Schade Herstel Midden Nederland BV. Onze schadeherstellers zijn vakkundig en ervaren om bijvoorbeeld jouw vrachtwagen te spuiten zoals je op de afbeelding kunt zien.

Kijk op schadeherstel aan vrachtwagens

Schadeherstel aan bedrijfswagen

Jouw bedrijfswagen is het visitekaartje voor de zaak. De bedrijfswagen is veel onderweg, waardoor de kans op schade vrij groot is. Bij Schade Herstel Midden Nederland BV begrijpen we dat deze mobiele reclame een deel uit maakt van jouw uitstraling. De schade kan door onze ervaren schadeherstellers vakkundig en snel worden opgelost. Om de mobiliteit van jou en jouw medewerkers te garanderen is het mogelijk om een vervangende auto tijdens het herstel in te zetten. Daarnaast zijn wij buiten kantooruren open waardoor de voortgang van de werkzaamheden niet gehinderd wordt bij schade.

Bekijk schadeherstel aan bedrijfswagens

Schadeherstel aan overige voertuigen

Schade Herstel Midden Nederland BV voert ook schadeherstel werkzaamheden uit aan overige voertuigen zoals scooters of oldtimers. Voor elk voertuig kun je bij ons terecht. Onze ervaren schadeherstellers kunnen bijvoorbeeld jouw oldtimer geheel restaureren of bumper spuiten, dit betekent bijvoorbeeld dat de auto opnieuw zal worden gespoten.

Schade melden

Referenties

1. Schade-opname

Heb jij autoschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Mocht de auto niet meer veilig of rijdbaar zijn, dan krijg je van ons een vervangende auto voor de periode waarin het herstel plaatsvindt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties