(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Schadeherstel

Home » Schadeherstel

Schadeherstel aan auto

Het herstellen van schade aan uw auto kan door middel van verschillende reparatiemethodieken. Afhankelijk van de schade aan uw auto zullen wij de juiste reparatiemethodiek toepassen. Heeft u bijvoorbeeld lakschade aan uw auto? In het geval van lakschade zullen wij de auto opnieuw spuiten of spot repair toepassen.

Schadeherstel offerte?

Schadeherstel aan vrachtwagen

Het uitvoeren van reparaties van schade aan de vrachtwagen is een van de specialiteiten van Autoschade Herstel Midden Nederland BV. Onze schadeherstellers zijn vakkundig en ervaren om bijvoorbeeld u vrachtwagen te spuiten zoals u op de afbeelding kunt zien.

Kijk op schadeherstel aan vrachtwagens

Schadeherstel aan bedrijfswagen

Uw bedrijfswagen is het visitekaartje voor de zaak. De bedrijfswagen is veel onderweg, waardoor de kans op schade vrij groot is. Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV begrijpen we dat uw mobiele reclame een deel uit maakt van uw uitstraling. Uw schade kan door onze ervaren schadeherstellers vakkundig en snel worden opgelost. Om de mobiliteit van u en uw medewerkers te garanderen is het mogelijk om een vervangende auto tijdens het herstel in te zetten. Daarnaast zijn wij buiten kantooruren open waardoor de voortgang van uw werkzaamheden niet gehinderd wordt bij schade.

Bekijk schadeherstel aan bedrijfswagens

Schadeherstel aan overige voertuigen

Autoschade Herstel Midden Nederland BV voert ook schadeherstel werkzaamheden uit aan overige voertuigen zoals scooters of oldtimers. Voor elk voertuig kunt u bij ons terecht. Onze ervaren schadeherstellers kunnen bijvoorbeeld uw oldtimer geheel restaureren of bumper spuiten, dit betekent bijvoorbeeld dat de auto opnieuw zal worden gespoten.

Schade melden

Referenties

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rijbaar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

Momenteel zijn wij bereikbaar via de Turbinestraat i.v.m. werkzaamheden op De Smalle Zijde.