Schade bedrijfswagen

Home » Schadeherstel » Schade bedrijfswagen

Schade aan een bedrijfswagen is niet wenselijk aangezien u met uw bedrijfswagen inkomsten genereert. Het is belangrijk dat de bedrijfswagens beschikbaar zijn tijdens reguliere werkuren. Wanneer dit niet het geval is, bestaat de kans dat u inkomen misloopt. Dat is iets wat niemand wil. Bij Autoschade herstel Midden Nederland zorgen wij er daarom voor dat uw bedrijfswagen weer snel de weg op kan.

Schade aan bedrijfswagen Bedrijfswagen spuiten Bedrijfswagen schade herstelt

Inkomstenverlies door schade aan uw bedrijfswagen

Een bedrijfswagen is vaak essentieel voor een bedrijf om goed te functioneren. Denk bijvoorbeeld aan een schildersbedrijf die een mooie klus heeft weten binnen te halen. De ochtend dat hij vertrekt naar de bestemming begeeft de bedrijfswagen het. Dit betekent dat er die dag waarschijnlijk niet kan worden gewerkt. En als de schade aan de bedrijfswagen niet snel wordt opgelost gaan er nog meer van zulke dagen voorbij.

Het kan ook zijn dat de schade aan uw bedrijfswagen op dit moment nog niet zorgt voor een belemmering in het werk, maar dat kan in de toekomst veranderen als u er niets aan doet. Wij snappen dat u de wagen overdag nodig heeft om uw werkzaamheden te kunnen uitvoeren, wij hebben daarom een mooie oplossing bedacht.

Schade bedrijfswagen herstellen buiten reguliere werktijden

Omdat de schade aan de bedrijfswagen herstelt moet worden, maar u de wagen overdag niet kunt missen herstellen wij de schade ook buiten reguliere werktijden. Zo zijn wij beschikbaar in de avonduren, maar ook op de zaterdag. Hierdoor loopt u geen werk mis en kunt u de volgende dag met een goed functionerende bedrijfswagen weer op pad.

 

Word snel geholpen door de schadespecialist!

In 3 stappen de schade herstellen van uw bedrijfswagen

Wanneer u bij ons komt met schade aan uw bedrijfswagen zullen wij deze schade in 3 stappen herstellen. Deze stappen zijn:

1. Schade-opname van de bedrijfswagen

Uw bedrijfswagen heeft schade opgelopen en u wilt weten wat de kosten zijn. U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag. Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

2. Herstellen van de schade

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw bedrijfswagen snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken. De bedrijfswagen wordt geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de wagen weer veilig de weg op kan!

3. Aflevering van de bedrijfswagen

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg! Op de door ons verrichtte werkzaamheden heeft u 7 jaar FOCWA-garantie.

Schade bedrijfswagen herstellen