(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Personenwagens

Home » Schadeherstel » Personenwagens

Autoschade repareren personenwagens

Autoschade is voor elke automobilist erg vervelend en niemand zit er op te wachten. Veel automobilisten in Nederland blijven dan ook rondrijden in hun beschadigde personenwagens, omdat ze bang zijn voor hoge kosten en ze denken dat het veel tijd gaat kosten om de autoschade te repareren. Dit gebeurt vooral wanneer het gaat om een kleine beschadiging aan de auto, die de veiligheid van de automobilist niet direct in gevaar brengt. Toch heeft de schade aan uw auto wel veel invloed op de uitstraling van de auto en natuurlijk op de waarde van de auto. Dus: laat uw autoschade repareren!

Wat te doen bij autoschade repareren?

Heeft u schade aan uw auto en wilt u deze autoschade repareren? Dan is uw eerste stap de schade melden bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV. U kunt natuurlijk ook eerst een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

Wanneer wij aan de slag gaan met uw auto, kunt u zo nodig gebruik maken van vervangend vervoer. Zo blijft u mobiel en kunt u gewoon op pad met een auto. Op deze manier kost het repareren van de autoschade u geen extra tijd. Wat houdt u nog tegen?

Veel voorkomende schade aan auto’s

Schade aan de auto komt erg veel voor. Autoschade Herstel Midden Nederland BV is gespecialiseerd in het repareren van autoschade in veel verschillende vormen. De meest voorkomen vormen van schade voor personenwagens zijn:

Onze schadespecialisten hebben jarenlange ervaring in het herstellen van alle bovenstaande schades. Met de meest innovatieve reparatietechnieken zorgen wij ervoor dat uw auto er weer uitziet als nieuw. En dat terwijl we het nog steeds betaalbaar voor u houden. De perfecte omstandigheden om uw autoschade te laten repareren of opnieuw de bumper te spuiten.

Wordt snel geholpen door de schadespecialist!

Autoschade Herstel Midden Nederland BV heeft jarenlange ervaring in het herstellen van schade aan auto’s. Er wordt alles aan gedaan om perfect werk af te leveren. Heeft u schade aan uw auto? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een prijsopgave aan. Wij repareren uw autoschade, zodat uw auto weer als nieuw is.

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rijbaar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

Momenteel zijn wij bereikbaar via de Turbinestraat i.v.m. werkzaamheden op De Smalle Zijde.