Vrachtwagens

Home » Schadeherstel » Vrachtwagens

Schade aan vrachtwagens?

Het is belangrijk zoveel mogelijk over jouw vrachtwagen(s) te beschikken tijdens werktijden. Daarom biedt Truckschade Herstel Midden Nederland de mogelijkheid om de schade aan de vrachtwagen buiten jouw reguliere werktijden te herstellen. Bijvoorbeeld in de avonduren of op zaterdag. Samen kunnen we bepalen wanneer het schadeherstel en spuitwerk het beste uitgevoerd kan worden.

 

Bekijk onze referenties en voor welke transporteurs wij o.a. schade herstellen.

Word snel geholpen door de schadespecialist

’s Avonds schade oplossen

Wij zijn altijd bereid om ’s avonds schades op te nemen en desnoods op voorhand onderdelen te bestellen, zodat we deze voor de reparatie-afspraak kunnen voorbereiden en spuiten. Hierdoor is jouw vrachtwagen minimaal of zelfs helemaal niet uit het werkproces.

1. Schade-opname

Heb jij autoschade en wil je weten wat de kosten zijn? Je bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een kostenindicatie.

Ben je in de buurt dan kan je direct langskomen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier worden gemaakt.

Mocht de auto niet meer veilig of rijdbaar zijn, dan krijg je van ons een vervangende auto voor de periode waarin het herstel plaatsvindt.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat jouw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten, zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meld jouw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en buiten, word je gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. Je kan weer veilig op weg!

Op de door ons verrichte werkzaamheden ontvang je 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties