(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-NNTMBJW');

Service

Home » Service

Autoschadehersteller voor elke verzekeraar, onze service!

Onze flexibele openingstijden, betaalbaar schadeherstel en de mogelijkheid tot vervangend vervoer zorgen ervoor dat uw auto in Veenendaal geheel naar wens wordt hersteld. Wij vinden de combinatie van service, kwaliteit en betaalbaarheid erg belangrijk.

Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV kunt u terecht met elke verzekering. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een prijsopgave aanvragen en kunt u, indien noodzakelijk, gebruik maken van vervangend vervoer. Om erachter te komen of wij ook voor uw verzekeraar de schades herstellen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze schadespecialisten.

De kernpunten van onze bedrijfsvoering zijn:

  • Wij herstellen schades voor alle verzekeringen
  • Betaalbaar schadeherstel
  • Flexibele openingstijden
  • Prijsopgave is vrijblijvend
  • Passend vervangend vervoer mogelijk

Onze kernpunten zorgen ervoor dat wij u optimaal kunnen helpen met de schade aan uw auto, vrachtwagen of bestelwagen.

Autoschadebedrijf uit Veenendaal

De jarenlange ervaring in de schadeherstelbranche maakt Autoschade Herstel Midden Nederland BV tot perfecte partner die er alles aan doet om perfect werk af te leveren. Of het nu gaat om autoschade, hagelschade of spotrepair, bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV bent u aan het juiste adres.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal en kunnen vanuit hier uw schade herstellen. Onze specialisten helpen u graag met het herstellen van de schade aan uw vrachtwagen, auto of bestelwagen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om vandaag nog uw auto te laten herstellen.

Momenteel zijn wij bereikbaar via de Turbinestraat i.v.m. werkzaamheden op De Smalle Zijde.