• Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, jpeg.
    Upload hier uw foto's, let op dat foto's snel een paar MB groot zijn en dit problemen kan opleveren bij het versturen. Verstuur dan eerst het formulier zonder foto's.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Menu

Kernpunten Autoschade Herstel Midden Nederland BV

Autoschadehersteller voor elke verzekeraar, onze service!

Onze flexibele openingstijden, betaalbaar schadeherstel en de mogelijkheid tot vervangend vervoer zorgen ervoor dat uw auto in Veenendaal geheel naar wens wordt hersteld. Wij vinden de combinatie van service, kwaliteit en betaalbaarheid erg belangrijk.

Bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV kunt u terecht met elke verzekering. Daarnaast kunt u altijd vrijblijvend een prijsopgave aanvragen en kunt u, indien noodzakelijk, gebruik maken van vervangend vervoer. Om erachter te komen of wij ook voor uw verzekeraar de schades herstellen, kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze schadespecialisten.

De kernpunten van onze bedrijfsvoering zijn:

  • Wij herstellen schades voor alle verzekeringen
  • Betaalbaar schadeherstel
  • Flexibele openingstijden
  • Prijsopgave is vrijblijvend
  • Passend vervangend vervoer mogelijk

Onze kernpunten zorgen ervoor dat wij u optimaal kunnen helpen met de schade aan uw auto, vrachtwagen of bestelwagen.

Autoschadebedrijf uit Veenendaal

De jarenlange ervaring in de schadeherstelbranche maakt Autoschade Herstel Midden Nederland BV tot perfecte partner die er alles aan doet om perfect werk af te leveren. Of het nu gaat om autoschade, hagelschade of spotrepair, bij Autoschade Herstel Midden Nederland BV bent u aan het juiste adres.

Wij zijn gevestigd in Veenendaal en kunnen vanuit hier uw schade herstellen. Onze specialisten helpen u graag met het herstellen van de schade aan uw vrachtwagen, auto of bestelwagen. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om vandaag nog uw auto te laten herstellen.

Receptie

 

In 3 stappen schade laten herstellen!

1. Schade-opname

Heeft u autoschade en wilt u weten wat de kosten zijn? U bent van harte welkom op onze vestiging voor een officieel schaderapport of voor een geschat bedrag.

Bent u in de buurt dan kunt u direct langs komen om de schade te laten opnemen. Uiteraard werken wij ook op afspraak. Deze afspraak kan telefonisch of via ons contactformulier gemaakt worden.

Mocht de auto niet meer veilig of rij baar zijn dan kunt u bij ons een vervangende auto mee krijgen.

Vraag dan hier offerte aan

2. Herstel

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn wij in staat uw auto snel en vakkundig te repareren. We werken met originele merkonderdelen en A-merk lakken.

In eerste instantie worden de deuken uit het voertuig gehaald, mocht dit niet mogelijk zijn wordt het onderdeel vervangen. Vervolgens ondergaan de onderdelen diverse processen. Plamuren, schuren en het spuiten in de originele lakkleur.

Daarna wordt de auto geheel opgebouwd en getest op diverse punten. Zodat de auto weer veilig de weg op kan.

Meldt uw schade

3. Aflevering

Na een grondige reiniging, van binnen en van buiten, wordt de klant gebeld en wordt er een afspraak gemaakt voor de aflevering. U kunt weer veilig op weg!

Op de door ons verrichtten werkzaamheden heeft u 7 Jaar FOCWA-garantie.

Bekijk onze referenties

De 4 garanties bij autoschade herstel uit Veenendaal